diny header
Diny Koreman
Mijn opleiding ligt op het terrein van Personeel & Arbeid, Strategisch management, Organisatie- en veranderkunde en Supervisie en Coaching. Met als basis de uitgangspunten van de Transactionele Analyse.

Ik heb als manager ervaring in het maken van adviezen, begeleidingsprocessen en coachingsgesprekken, in de gezondheidszorg, het welzijnswerk en andere non-profitorganisatie.

Ik ben betrokken en analytisch, heb oog voor de harde en zachte kant van de organisatie en door mijn betrokken directheid, ruime ervaring en professionaliteit ben ik in staat mensen te motiveren en te inspireren.

Ik werk vanuit het weten, door al mijn opleidingen, maar gebruik daarbij ook mijn innerlijke wijsheid en energie. Die wijsheid en energie om te groeien zijn bij mensen en organisaties ook aanwezig. Deze zijn soms wat onderbelicht of onbenut, maar altijd aanwezig. Het helder maken van die eigen kracht die nodig is om met energie en inspiratie aan het werk te zijn, is voor mij de drijfveer om als begeleidingskundige in organisaties en met mensen aan het werk te gaan om hun doelen te realiseren.